Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az AvaloMedica®️Institute egyik legmagasabb színvonalú táplálkozástudományi szakértő képzésében vehettem részt.
Hoztam nektek egy érdekességet a tananyagból, ami nekem is egy ilyen “AHA” élményt okozott.
A cukor ” a bőrben lévő kollagénhez kapcsolódva egymáshoz ragasztja és megmerevíti a rostokat; ráncokat, petyhüdtséget, táskákat okoz. A fokozódó gyulladásos folyamatok felgyorsítják a kollagén és az elasztin lebontását (ezek a szerkezetetek tartják feszesen és hidratáltan a bőrt), ezért a bőr még petyhüdtebb, még ráncosabb lesz.”
Remélem ez a tény hiú sorstársaimat is elgondolkodtatja, hogy talán mégiscsak érdemes lenne kihagyni a mindennapos túrórudievést és változtatni a rossz szokásokon.
Mennyire tetszett? / How much did you like it?
Klikk a csillagra / Click a star