A Nyerskonyha titkai: Az alapok Course Instructor Gitta Lénárt Előadó Előadások Célkitűzés Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be. 1. Bevezetés + Zöldturmix Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be. 2. Tápanyagok + Mandulatej Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be. 3. Alapanyagok + Mandulasajt Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be. 4. Az enzimek jelentősége + chia puding Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be. 5. Könyvajánló + parmezán Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be. 6. Az átállás lépései + cukkini spagetti Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be. 7. Lúgosítás + csokigolyó Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be. 8. A szükséges eszközök + banános csokikrém Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be. 9. Ételtársítás + zöld puding Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be. 10. Szuperételek + snack ital Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be. 11. Böjt + tökfőzelék Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be. 12. Kérdések és válaszok + lecsó Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be. Lezárás Nincs hozzáférésed vagy nem jelentkeztél be.