A Nyerskonyha titkai: Receptözön Course Instructor Gitta Lénárt Nyersétel szakértő Előkészítés Célkitűzés Az alapanyagok előkészítése Növényi tejek Bevezető + banántej Kesutej Zabtej Kakaós mogyorótej Mandulatej Szezámtej Máktej Kókusztej Diótej Édességek Édességek – bevezető, elmélet Csokikrém gyümölcsökkel Diós palacsinta csokiöntettel Banános csokitorta Áfonyás sajttorta Citromos mákgolyó Banános csokikrém Csokigolyó Italok, levesek Turmixok – elmélet Zöld turmix Fahéjas szilvaleves Fokhagymás spenótleves Uborkaleves kovászos uborkából Májöblítő turmix Káposztalé Snack ital Töklé Pástétomok, kenhető krémek Elmélet, magyaros krém Sütőtök pástétom Kakaós kesukrém Avokádókrém Pecsenyezsír Növényi sajtok Elmélet és füstölt, kenhető kesusajt Erjesztett sajt, kőrözött Mandulasajt Zöldséges kesusajtgolyók Nyers vegán parmezán Szószok, krémek Elmélet, magyaros mártogatós Krémes kesuszósz Narancsos szezámszósz Paradicsomszósz Napraforgótejföl Aszalás Aszalás – bevezető, elmélet Nyers fasírt Kelchipsz Nyers lenkenyér Almalap készítése Aszalt paradicsom Pizza korong Granola Kész aszalványok És akkor most együnk! Menüsor Nyersvegán lakoma Titkos bónuszvideók Ügyeljünk a részletekre! Ami kimaradt… Lezárás Tanfolyamzárás